Tietoa meistä

Kestiherkku – pirkanmaalaisia herkkuja grilliin ja lounaspöytään

Kestiherkku on Ylöjärven Elovainiolla toimiva nykyaikainen lihanjalostusyritys, joka on tarjonnut lihatuotteiden valmistusta sekä tuotekehitystä jo vuodesta 2001.

Yrittäjän yli 40 vuoden työkokemus, uudet tarkoituksenmukaiset tilat sekä nykyaikainen tekniikka varmistavat osaltaan tuotteiden korkeaa laatua.

Valmistamme asiakaskohtaisia ja yksilöllisiä lihavalmiste-eriä suurkeittiöiden, ravintoloiden sekä grillien tarpeisiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kehitämme myös uusia tuotteita ja valmisteita yhdessä asiakkaan kanssa sekä tarjoamme konsultointiapua lihavalmisteisiin liittyvissä asioissa. Lisäksi valmistamme erilaisia täytemassoja leipomoille.

Tuotteemme sopivat hyvin myös tavallisen kuluttajan grilliin. Pirkanmaalaisena valmistajana erikoisuutenamme on erityisesti grillaukseen soveltuva mustamakkara sekä muut monipuolisesti ja helposti käytettävät herkulliset valmisteet. Saamme valmisteisiin mukaan myös ainutlaatuisia aromeja mm. kypsentämällä tuotteet kiertoilmauunissa.

Kestiherkku tarjoaa myös viihtyisät kokous- ja saunatilat käyttöösi

Vuokraa Kestiherkun tilaussauna illanistujaisiin, pieniin juhliin tai kokoontumiseen. Tilat sisältävät viihtyisän takkahuoneen, nykyaikaiset saunatilat sekä katetun terassialueen vilvoittelua varten. Voit myös vuokrata käyttöösi katetun terassin alta löytyvän kylpytynnyrin sekä tilata grillattavaa tai pientä naposteltavaa iltaa varten.

Voit halutessasi tilata illanviettoosi myös muuta ohjelmaa, kuten  makkantekokurssin.

Makkarantekokurssilta herkkuja omaan keittiöön!

Opi tekemään makkaraa ja vietä rento kokkauskurssi pienryhmässä. Suunnittelemme ja pidämme kurssin toiveittesi mukaan – ota yhteyttä!

Kestiherkku